Jelentkezz önkéntesnek a budapesti birkózó-vb-re!

Desktop
Birkózó-vb Budapest 2018
Birkózó-vb Budapest 2018

Továbbra is várják az önkéntesek jelentkezését az októberi budapesti birkózó-világbajnokságra.

A szervezők tájékoztatása szerint 300 önkéntes dolgozik majd az év legfontosabb sportági versenyén, ám még nem telt be minden hely. „A világbajnokság hivatalos honlapján az önkéntes menüben bárki jelezheti szándékát. Október elején egyébként külön képzésben részesülnek az önkéntesek” – mondta Perényi Szilvia, a vb önkéntes programjának vezetője. A jelentkezési lapot ide kattintva is költhetitek.

Az esemény időszakában egy négy napos hosszú hétvége, egy hétvége és „csak” három munkanap van. Az önkéntesektől azt kérik, hogy lehetőleg az esemény teljes időtartama alatt jelen legyenek és lehetőleg minden nap vállaljanak műszakot. Ez 8-9 napos elkötelezettséget jelent, délelőtti vagy délutáni műszakokban (pihenő nap lehetséges). A jelentkezés alsó korhatára: 16 év.

A Papp László Sportarénában október 20. és 28. között megrendezendő vb az eddigi nevezések alapján minden idők legnagyobb, legnépesebb világbajnoksága lesz a sportágban. Már eddig is több mint 100 ország 900-nál is több versenyzője jelezte részvételi szándékát.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?