Nyári úszótábor indul Újhegyen

Desktop

Közeleg az iskolai tanév vége, ilyenkor minden szülő a tábori kínálatot böngészi. Nem kell azonban messzire mennünk, ha nyári napközis tábort keresünk.

Az Újhegyi Uszodában úszótábor indul június 17-től július 26-ig, heti turnusokban. A tábor programjai reggel 8 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak. 

Igény esetén 7.00-8.00 és 16.00-17.00 óra között gyerekfelügyeletet is biztosítanak. A programokat gyermekcentrikus szakképzett pedagógusok vezetik.

Részvételi díj: 24.500Ft/fő/hét. A részvételi díj magába foglalja a napi teljes ellátást: tízórai- ebéd- uzsonna, strandbelépő, sportprogramok, úszásedzés.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Kuróczi Pál testnevelőnél a 30/63-33-104 vagy a 30/35-99-023 telefonszámon, legkésőbb a kiválasztott turnus előtt egy héttel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek