Ők kapják ingyen a tankönyvet szeptemberben

Desktop

Bár még tombol a nyári szünet, sok szülő már oszt-szoroz, vajon mennyibe kerül majd a tanévkezdés. Az Eduline összefoglalta kiknek lesz ingyenes a tankönyv szeptemberben.

2017. szeptembertől elsőtől kilencedik osztályig senkinek nem kell a tankönyvekért fizetni, ez külön igénylés nélkül mindenkinek alanyi jogon jár.

Kilencedik osztálytól továbbra is ingyenesen kapják azok a tanulók, akik tartósan betegek, sajátos nevelési igényűek (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, testi, érzékszervi, értelmi, beszédfogyatékos, autista vagy halmozottan fogyatékos), három- vagy többgyermekes családban élnek, nagykorúak és saját jogukon iskoláztatási támogatásra jogosultak, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, vagy a gyermekvédelmi gondoskodás keretében nevelésbe vett vagy utógondozói ellátásban részesülnek. Nekik az eddig már megszokott módon - a szükséges igazolások benyújtásával - kell igényelniük az ingyenességet az iskolában.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek