Napközis tábort keresel Kőbányán? Íme néhány lehetőség!

Desktop
illusztráció

Hamarosan kezdődik a nyári vakáció, a gyerekek elfoglalására a fővárosi művelődési házak és önkormányzatok sokféle napközis tábort kínálnak. Íme a kerületi lehetőségek:

 

A kerületi önkormányzat nyári napközis tábort tart fenn. A táborozás idén június 25-én kezdődik és augusztus 24-ig tart a Janikovszky Éva Általános Iskolában. A gyerekek reggelit, ebédet és uzsonnát is kaphatnak a táborban. A részvétel ingyenes, csak az étkezésért kell fizetni (az iskolai étkezés díjának megfelelő összeget).

Emellett a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban kreatív kézműves és úszó tábor is indul:

Kreatív- kézműves tábor

  • Időpont: június 18-július 13. heti turnusokban
  • Részvételi díj: 21 500 Ft/fő/turnus
  • Információ: Rásó Anett, telefon: +36-70-511-5741

Úszó tábor

  • Időpont: június 18-július 6. heti turnusokban
  • Részvételi díj: 21 500 Ft/fő/turnus
  • Információ: Demeter Éva, telefon: +36-1-261-5691

Budapesti Művelődési Központ oldalán böngészhettek a fővárosi közösségi házak táborai között. Ha ti is tudtok, ismertek, ajánlanátok tábort, írjátok meg!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek