Felavatták az Erdélyi Gyülekezet új kőbányai altemplomát

Desktop

A Gyógyszergyári út 3. szám alatt található Reménység Szigetén felavatták az Erdélyi Gyülekezet új altemplomát. Az épület megáldását megelőzően Tőkés László püspök, az Európai Parlament alelnöke tartott ünnepi előadást.

- A határok feletti nemzetegyesítés már régen elkezdődött, hamarosan pedig egy templom emelkedik a Reménység Szigetén – mondta Tőkés László. Az Európai Parlament alelnökének megfogalmazása szerint: a nemzet egyesítésének „spirituális, lelki dimenzióján fáradoznak, amely nélkül üres lenne minden törvényes keret, akár a kettős állampolgárság, hiszen minden jogi formának a tartalom nyújt hitelt”.

Az Erdélyi Gyülekezet felavatott altemplomában lévő csaknem 400 négyzetméteres istentiszteleti hely, urnatemető és kopjafagyűjtemény építése eddig 90 millió forintba került.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek