Tervezzünk virágágyat!

Desktop
(forrás: fokert.hu)

A Főkert Nonprofit Zrt. és a Főgáz közös, virágágy tervező pályázatot hirdetett kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A két közműcég pályázatának célja, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét a zöld fontosságára, valamint arra, hogy a városi tér a lakosság kikapcsolódását, rekreációját szolgálja.

A pályázaton résztvevők megtervezhetnek egy budapesti virágágyat, melyet 2013 tavaszán a két közműcég közösen meg is valósít. A II. János Pál pápa téren kialakításra kerülő virágágy elkészítését a cégek a nyertesekkel együtt, környezettudatos gyermekprogramokkal és meglepetésvendéggel színesített rendezvényen biztosítják. A beérkező pályázatok előszűrését szakmai zsűri végzi, de a végső nyertesekről közönségszavazással döntenek.

A pályázatban résztvevő helyszínek korosztályonként:

  • 6-10 éves korosztály – Mikó utcai virágágy (I. kerület)
  • 10-14 éves korosztály – II. János Pál pápa tér (VIII. kerület - ide egy új, 60 négyzetméteres virágágyat alakítanak ki)
  • 14-18 éves korosztály – Erzsébet tér (V. kerület)
  •  felnőtt – Eötvös tér (V. kerület).

A részletes pályázati felhívás és a virágágyak alaprajzai letölthetőek a Főkert oldaláról.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek