Budapesten sok munkát ad a tűzoltóknak a viharos időjárás

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Letört ágakat és kicsavart fákat hagyott maga után a vihar.

Budapesten a felhőszakadást viszonylag erős szél is kísérte, az úttestre vagy gépkocsikra zuhant ágak, kicsavart fák miatt sokan a tűzoltók segítségét kérik.

Az újpesti Berda József utcában kidőlt egy fa, információk szerint elzárja az utat.

A Váci út IV. kerületi szakaszán egy villanyoszlop dőlt egy járműre, míg a XIII. kerületi szakaszon egy részben leszakadt faág veszélyezteti a gyalogos forgalmat, a tűzoltók mindkét helyszínen megkezdték a beavatkozást.

A XVII. kerületi XV. utcában egy ötméteres faág esett egy elektromos vezetékre.

A XXI. kerületi Árpád utcában három autóra dőlt egy fa, a tűzoltók már erre a helyszínre s kiértek.

A III. kerületi Torma Károly utcában a járdára dőlt egy fa, amelyet eltávolítanak a tűzoltók.

A XVI. kerületi Baross utcában egy félbetört fa dőlt egy autóra, a helyszínre riasztott egység itt is megkezdte a munkát.

A tűzoltók folyamatosan hárítják el a károkat, amint befejezték a munkát, azonnal indulnak az újabb káresemény helyszínére – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek