A Föld órája: kapcsold le a villanyt

Desktop

A Föld órája, hogy egy kijelölt napon, hatvan percre lekapcsoljuk a nélkülözhető fényeket, csak jelképes kezdeményezés. Jelképe annak, hogy mennyi mindennel könnyíthetnénk meg Földünk dolgát, hogy ne vágjuk - néha szó szerint - magunk alatt a fát.

Ha megelégszel a jelképekkel, szombaton, március harmincadikán este egy órára kapcsold le a fölösleges lámpáidat. Csodáld meg, személyesen vagy akár az interneten keresztül, ahogy 20:30 és 21:30 között Budapest fényei is kihunynak. (A hivatalos lekapcsolást egy dunai hajóról közvetíti élőben a WWF Magyarország Facebook-oldalán). Vegyél részt, vagy szervezz te magad gyertyafényes vacsorát, persze fotózz, és oszd meg mindenhova #connect2earth hashtag-gel.

Ha ennél is többet tennél, gondolkozz el azon, hogyan lehetne kicsit környezetbarátabb az életed. Nem kell egyből a ló túlsó oldalára esni, minden kicsi lépés, egy megspórolt műanyag zacsi, a rendesen szétválogatott szemét, egy meg nem vásárolt ezredik cuki póló is számít. (Itt megnézheted, miket vállaltak be a többiek, névvel.)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek