Szerdán nyit a mobil szauna a Duna-parton

Desktop
(forrás: urbanista.blog.hu)
Mobil szaunából lehet csodálni a budapesti Duna-partot szerdától!
 
Az ötletet a Valyo - Város és folyó Egyesület valósította meg: a mobil szaunát egy régi, átalakított Steyr reptéri buszba építették be. A kocsi korábban számos szerepben tűnt fel a fővárosban: volt már mozibusz, köztérmegújítás alkalmával workshop-helyszín, vagy bárpult a Valyo!Part fesztiválon a Lánchídnál.
 
A hőszigetelt járműbe a tavalyi év után ismét bekerült a szaunakályha, a padok és az öltöző, így a mobil szaunában bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés a budapesti Duna-part látványát élvezni szaunázás közben.
   
A kabin hat héten át állomásozik négy fővárosi helyszínen: a Gellért téren, a Margit híd budai hídfőjénél, a Lánchíd budai hídfőjénél valamint a Carl Lutz rakparton. A szauna 90 perces turnusokban és maximum hat fő részére bérelhető. Egy turnus ára: 10 ezer forint.
   
A Valyo csoport korábban már szervezett művészek bevonásával informatív Dunatanösvényt, épített közösségi térként funkcionáló stéget a Dunára, az elmúlt két évben Valyo!Part néven pedig minifesztivált rendezett a Lánchíd tövében. Most a Mobil Szauna újbóli életre keltésével azt szeretnék megmutatni, hogy télen is érdemes használni a folyópartokat. Az egyesület tagjainak további célja, hogy az akcióval gondolkodásra késztessék a fővárosiakat, hogy ők milyen funkciókkal látnánk el a téli Duna-partot.
   
A Mobil Szauna január 14-től március 1-ig lesz nyitva, időpontot a szervezet honlapján lehet foglalni.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?