Megújul a Martinovics tér

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: kobanya.hu)

A kőbányai önkormányzat beruházásában megkezdődött a Martinovics tér út- és járda felújítása a Bolgár utca és Kápolna utca közötti szakaszon.

A mintegy 105 méter hosszú útpálya, valamint a tűzoltóság melletti járda is kockakő burkolatú jelenleg, melyeket elbontanak és a köveket az önkormányzat kőtárába szállítják. 

A felújításra kerülő útszakasz aszfalt burkolatot kap, az útpálya 4 méter szélességű lesz. Az egyirányú közlekedés továbbra is megmarad, mindkét oldalon 2 méter széles parkolósáv épül. 

A forgalom a kivitelezés időszaka alatt zavartalan lesz, de a befejező munkák, az aszfaltozás idején néhány órás lezárásra kell számítani. Az elbontott járda helyén új aszfalt járda épül. 

A beruházás értéke közel 31,5 millió forint - írja az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek