A pláza hídjáról ugrott a mélybe egy fiatal fiú

Desktop

Hatalmas üvöltéssel, telefonjával a kezében vetette le magát a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetejéről egy húsz év körüli fiatal. A becsapódástól szinte minden csontja eltörött - írja a Bors.

A Sugár és az Árkád bevásárlóközpontot összekötő hídon történt a tragédia. Egy fiatal a parkolóház tetejéről váratlanul a mélybe vetette magát. A Bors által megszólaltatott szemtanú szerint a fiú ott állt a tető peremén, telefonált, majd visszaszámolt, és egy hatalmas ordítást követően leugrott.

Amikor odaértek hozzá, nem volt magánál, de még lélegzett. Mire a mentők kiérkeztek, már kezdett magához térni, de amikor hörgött, ömlött a vér a szájából.

Az Országos Mentőszolgálat közölte: egy rohamkocsival érkeztek a helyszínre, majd az ellátás után a fiút súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A rendőrség nem indított eljárást az ügyben, mivel az idegenkezűséget és bűncselekményt kizárták - írja a lap.

Még a legközelebbi barátai sem értik, miért ugrott le a pláza hídjáról a 23 éves fiatal - írja a Bors. A fiúnak szinte minden csontja eltörött, mégis életben maradt.

Az ismerősei szerint tette előtt a fiú teljesen megváltozott. Depresszióba esett, volt, hogy órákat bámult maga elé - mondta egy barátja. 

A fiú életveszélyes állapotban fekszik az egyik fővárosi kórházban. Orvosai szerint, ha életben marad, akkor sem tud soha többé lábra állni - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?