Elkezdődött az Újhegyi sétány újabb szakaszának a felújítása

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Korábbi cikkek a témában:

Az önkormányzat folytatja az Újhegyi sétány felújítását. A második ütemben a Harmat utca és Mádi utca közötti szakasz épül újjá.

A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. megbízásából elkezdődtek a munkálatok, a kivitelező elsőként – a bontást megelőzően - az építési területet zárja le. A területen lévő intézmények, üzletek a bontási és az építési fázisban is megközelíthetőek lesznek, esetenként előfordulhat, hogy nem a megszokott útvonalon. Az esetleges változásokat útbaigazító táblák jelzik majd, amelyek segítenek a gyalogos közlekedésben.

2016. májusában adták át a sétány első ütemben megújult szakaszát. A felújítás során akadálymentesítést végeztek, új játszótér, szökőkút, fitneszpark épült, valamint új utcabútorokat helyeztek ki és a növényzet is megújult.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek