Olvasói levél: hajléktalanokkal teli a bányató környéke

Desktop
a kép csak illusztráció

Hajléktalanok költöztek a bányató környékére, azóta tele van a terület ürülékkel, panaszkodik a környéken lakó olvasónk:

"Kb 2 hete a bányatóhoz "leköltözött" 5-6 hajléktalan. Az első időkben csak egy ember, aztán napról napra többen lettek. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen nekik is élni kell valahol, de azóta a közelükben lévő bokrok tele vannak papirral... Bosszantó, mert én a kutyám után is minden esetben felveszem az ürüléket, erre az ember csinál oda és hagyja ott!

Nem értem, hogy a közteresek, akik nap mint nap járnak erre, miért nem tesznek ellene?! Egy nagyon szépen rendben tartott, rengeteg ember által látogatott hely kezd lezülleni. Mit lehetne tenni?"- írja olvasónk.

Ti is tapasztaljátok a leírtakat?

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek