Építészeti nívódíjat kapott a kőbányai ügyfélszolgálati központ épülete

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az ügyfélközpont (forrás: bpnivodij.hu)

Átadták az idei Budapest Építészeti Nívódíjat. Két épület kapta az elismerést: a kőbányai, Állomás utcai ügyfélszolgálati központ épülete, valamint a Graphisoft Park fogadóépülete.

A nagydíj mellett kiemelt dicséretet kapott a Kerepesi úti, kőbányai háziorvosi rendelő rekonstrukciója is.

A zsűri értékelése szerint a Vikár András, Lukács István és Gál Árpád által tervezett kőbányai ügyfélszolgálati központnál egyebek mellett a bővítés és a városképi illeszkedés példaszerűségét, valamint az ellentétekre épülő tökéletes harmóniát emelték ki a bírálók.

A Budapest Építészeti Nívódíjra olyan Budapest közigazgatási területén található alkotásokkal nevezhettek, amelyek Budapest építészeti arculatát vagy egy városrész használatát, megjelenését javítják. Idén 18 pályamű közül választotta ki a díjazottakat a zsűri, amelynek Szalay-Bobrovniczky Alexandra mellett tagja volt Csomay Zsófia belsőépítész és Mártonffy Miklós, Csapó Balázs, Aczél Gábor, Kovács Csaba, valamint Z. Halmágyi Judit építészek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek