Megújul a közvilágítás a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Idén is folytatódik a budapesti közvilágítás korszerűsítése. Ősz végére mintegy háromezer LED-világítótestet telepítenek, többek között Kőbányán is: az újhegyi bányató és a Kőér utca térségében, valamint a Könyves Kálmán körúton újulnak meg a lámpák.

A Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft. folyamatosan végzi a közvilágítás energiatudatos korszerűsítését, okos technológiák fogadására alkalmas világítótestek telepítését. 

A felszerelt világítótestek egy, a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott, szabványos csatlakozó aljzattal, valamint vezérelhető meghajtóval vannak ellátva, amelyhez könnyen csatlakoztatható bármilyen vezetékes, rádiófrekvenciás vagy mobiltelefon alapú távfelügyeleti és le/felszabályozó rendszer, ami további, a lakosság igényeinek megfelelő időszakos világítás változtatást is lehetővé tesz a jövőben.

Az első ütemben, 2018-ban már 4200 világítótestet cseréltek le Budapesten.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek