Egy Maglódi úti üzem égett éjszaka

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy fémfeldolgozó üzem hatszáz négyzetméteres tetőszerkezete gyulladt ki szerdán éjfélkor a Maglódi úton - írja a katasztrófavédelem.

A fővárosi tűzoltók hat vízsugárral és egy vízágyúval előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A lángok a kétszintes összeszerelő üzem felső szintjén, a hatszáz négyzetméteres tetőtérben, tetőszerkezetben keletkeztek. A tűz a héjazatot, irodahelyiségeket, műhelyeket és az ott tárolt anyagokat károsította. A lángok a tetőszerkezeten át kitörtek.

Az oltást nehezítette, hogy Kőbányának ez a része vízhiányos terület, így a tűzoltáshoz használt vizet ingajáratban hozták a helyszínre a tűzoltóautók.  Az üzemben dolgozó négy ember elhagyta az épületet, senki nem sérült meg. Az épületből három gázpalackot kihoztak. Az utómunkálatok csütörtökön a hajnali órákig tartottak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek