Megmentőjét keresi Anna

Desktop

A Facebookon közzétett felhívásában szeretné megmentőjét megtalálni Kádár Anna:

"Szeretnék megtalálni valakit!

Múlt hétfőn, május 20-án délután velem is megtörtént az, amiről azt hittem,hogy csak mással történhet meg ..

Délután,munkából hazafelé rosszul lettem az Örs vezér téren,még annyi erőm volt,hogy le tudtam ülni a régi BKV székház előtti buszmegállóban...aztán elvesztettem az eszméletem. Arra tértem magamhoz,hogy minden holmim szanaszét volt a földön és egy fiatalember beszélt hozzám,hogy már hívta a mentőket és a cuccaimat is segített összeszedni.

Talán az ő segítőkészségének köszönhetem az életem,ugyanis a diagnózis kétoldali tüdőembólia volt. Most már jól vagyok,itthon lábadozom. De nagyon szeretném megtalálni,akinek köszönhetem,hogy nem csak elment mellettem,hanem segített is...Lett egy második születésnapom! Köszönöm neki!

Ha magadra ismersz,kérlek írj rám!

És újra megköszönném a mentős csapatnak,a Flór Ferenc kórház sürgősségi osztályának,valamint a 2-es Belgyógyászat dolgozóinak,hogy visszahoztak az életbe! Az Őrangyalaim jó munkát végeztek! Élni jó!" - olvashatjuk a bejegyzésben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek