A kórházból veszett nyoma a fiatalasszonynak, a rendőrség és a család is keresi!

Desktop
őt keresik (forrás: police.hu)

A képen látható fiatalasszonynak műtét után veszett nyoma a kórházból, a rendőrség körözi és a család is szeretné megtalálni őt. Bajban lehet!

A 32 éves Bencsné Zajácz Mária július 5-én XIV. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Bencsné Zajácz Mária körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú.

Az Eltűnt emberekért Facebook-csoportban megjelentek szerint az eltűnt asszony a MÁV kórházban súlyos agyműtéten esett át, a tudata zavart, életmentő gyógyszerekre van szüksége!

A XV. kerületi rendőrkapitányság nyomoz az ügyben és azt kérik, hogy aki a képen látható Bencsné Zajácz Máriát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek