Egy 14 éves fiút keres a rendőrség

Desktop

A XI. kerületi rendőrök keresik a sajátos nevelési igényű Olexa Leventét. A fiú a Kőbánya-Kispest vasútállomáson, illetve a közelében lévő bevásárlóközpont környékén bukkanhat fel.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110-157/300/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Olexa Levente ügyében." - írja a police.hu.

A kisfiú édesanyja, amikor tegnap délután hazaért a munkából, már nem találta otthon a gyermeket, aki azóta sem ment haza.

Olexa Levente sajátos nevelési igényű gyermek, aki térben és időben jól tájékozódik, de idegenekkel nem szívesen teremt kapcsolatot, ha megszólítják, akkor válaszol a kérdésekre.

A kisfiú általában a Kőbánya-Kispest vasútállomás illetve a közelében lévő bevásárlóközpont környékén bukkanhat fel; eltűnésekor fekete, magas szárú Converse tornacipőt, világoskék farmert, feltehetően világos színű pólót és fekete zipzáras kapucnis pulóvert viselt. Levente körülbelül 182-185 centiméter magas, barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Olexa Leventét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek