Három gyerek sérült meg a Gyömrői úti lakástűzben

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A 4 és a 7 éves kisfiú füstmérgezést szenvedett, míg 2 éves öccsüket életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Mint korábban megírtuk, szombat délelőtt tűz ütött ki egy Gyömrői úti társasház egyik első emeleti lakásában. A tűzoltók egy embert kimentettek az égő lakásból. A rendőrségtől további információkat kaptunk. Mint írták a rendőrség ügyeletére augusztus 24-én 11 óra 30 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Gyömrői úti lakásban eddig ismeretlen okból tűz ütött ki.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy három kisgyerek egyedül volt a lakásban, míg édesanyjuk egy közeli benzinkúton vásárolt. A tüzet a család 24 éves rokona vette észre, aki a két nagyobb gyereket ki tudta hozni a lakásból, azonban a 2 éves kisfiú bent rekedt; őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki. A testvéreket a mentők kórházba szállították.

A BRFK Életvédelmi Osztálya gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a 26 éves anya ellen.

Friss információ a mentőktől: Az Országos Mentőszolgálat három mentőegységgel, köztük gyermekrohamkocsival érkezett a helyszínre. A legkisebb gyermeket súlyos légúti sérüléssel vitték kórházba, a két nagyobbikat pedig "könnyűnek tűnő füstmérgezéssel". Rajtuk kívül egy fiatal férfi is kórházba került, szintén könnyebb füstmérgezéssel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek