Mutatjuk hogy alakul az üzletek nyitvatartása az ünnepek alatt

Desktop

Az egyértelmű, hogy december 25-26-án minden üzlet zárva tart (persze vannak kivételek, melyek egyébként is folyamatosan nyitva vannak) és ugyanez vonatkozik január 1-jére is.

December 24-én legkésőbb 14:00 órakor be kell zárniuk a boltoknak, de akár korábban is megtehetik ezt, vagy ki sem kell nyitniuk, erről saját hatáskörben dönthetnek. A nagy áruházláncok közül a Penny Market döntött úgy, hogy december 24-én egyetlen üzletét sem nyitja ki.

Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb üzletláncok többsége a karácsonyig hátralévő napokban hosszabbított nyitvatartással működik.

December 31-én az üzletek nagy része 14:00-16:00 óra körül zár be, majd január 2-tól helyreáll a megszokott rend és a boltok a normál nyitvatartás szerint üzemelnek tovább.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek