Bezár a Főtáv észak-pesti ügyfélszolgálata

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Főtáv székházában (XIII. Váci út 23-27.) működő Észak-pesti ügyfélszolgálat bezár. Az utolsó nyitvatartási nap 2018. augusztus 10.

Ezután az alábbi ügyfélszolgálati irodákban intézhetitek ügyeiteket:

  • Dél-budapesti ügyfélszolgálati iroda (XI., Barázda utca 20-30.). Megközelíthető: az 1-es villamos végállomásától Budafok irányába pár perc sétával, vagy a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamossal a Kalotaszeg utcai megállótól pár percre.
  • Kelet-pesti ügyfélszolgálati iroda (X., Örs vezér tere 25/b II. emelet, Árkád Üzletközpont, Irodaház. Bejárat: a 2/A parkoló felől vagy közvetlenül az utcáról: Kerepesi út 25/b 2. em., lift). Megközelíthető: a 2-es metró végállomásától.
  • Budai ügyfélszolgálati Központ (II., Fő utca 47.). Megközelíthető: Batthyányi téri metró és hévmegálló és a fonódó villamosoktól pár perc sétára.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek