Beverte a fejét a vendég a Meki ajtajába, de a vérző fejű fiúnak nem adtak kötszert az étteremben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Tékozló Homár)

"Délután tértünk be a párommal a X. kerületben, a Kerepesi út 73. szám alatti McDonald's-ba, és többször vásárolva valamit, beszélgettünk étkezés közben. 17 óra felé döntöttünk úgy, hogy elindulunk hazafelé, de előtte még a mosdóba indultam. Az étteremből a mosdóba nyíló ajtón belépve az ajtót behúzó kart nem vettem észre, -ami az ajtófélfa magassága alatt volt- és lendületből bevertem a fejemet.

Egy pillanatra megszédültem, és kb. 2 cm-es vágást (értsd: sebet) ejtett a fejemen, amiből a vér is "kiserkent". A szédülés néhány másodpercig tartott, amikor is egy zsebkendőt kaptam ki a zsebemből és rögtön a sebemre nyomtam rá, ha esetleg erősebb lenne a vérzés, azonnal tudjak tenni ellene.

Ezek után visszasétáltam a páromhoz az étterembe és visszaülve a helyemre az egyik arra sétáló éttermi dolgozót kértem meg arra, hogy valamit kötszert és fertőtlenítőszert hozzom már nekem (a párom meg is mutatta a sebet a dolgozónak). Ő el is ment (gondolom az egyik vezetővel beszélni), majd gyorsan vissza is ért azzal a válasszal, hogy kötszert nem adhat ki. 

Mondom neki, semmi baj, nekem úgy is jó, ha a vezetőjük jön ki és ő köti be a fejemet, mivelhogy itt az ő éttermében történt úgyis a baleset. A párom még annyit tett hozzá, hogy elég a Betadine is, csak legalább a sebet le tudja fertőtleníteni. A dolgozó megint eltűnt a szolgálati bejáraton keresztül és visszatérve csak annyit mondott, hogy kötszert nem tud hozni és kiadni továbbra sem nekem a McDonald's, de mentőt tudnak hívni ha akarom" - írta meg a történteket a Tékozló Homár blog olvasója, Dániel. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?